ZELFGEMAAKTE SCHILDERIJEN

Wat is het toch heerlijk om je huis mooi in te richten. Een mooie kleur op de wanden, goed gekozen accessoires en om het geheel compleet te maken kan een mooie eye-catcher in de vorm van een schilderij aan de wand niet ontbreken.

UW EIGEN GEPERSONALISEERDE SCHILDERIJ?

Staat jouw schilderij er niet tussen omdat de kleuren niet matchen met jouw inrichting? Of heb je iets anders in gedachten qua formaat of onderwerp. Laat het me gerust weten. Het is mogelijk om een schilderij aan te vragen die aan jouw wensen voldoet. info@sansway.nl

VAN ALLES EN NOG WAT

De schilderijen die ik aanbied zijn door mijzelf met de hand gemaakt en dus stuk voor stuk uniek. Ik laat me inspireren door alles wat ik tegenkom en/of zie in het dagelijks leven. Dit kunnen foto’s van dieren zijn, gebouwen maar ook de natuur laat mijn vingers kriebelen. En wanneer ik dat heb dan weet ik …. Dit moet op het doek en snel ook!

HOOGSTAANDE KWALITEIT

De schilderijen zijn gemaakt op hoogstaande kwaliteit doeken van 100% linnen. De meeste werken zijn gemaakt met olieverf, maar er zijn er ook een aantal bij waarbij ik acrylverf gebruikt heb.